keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Vähän kaikkea

Eilen agilityä parin viikon tauon jälkeen, kun viime viikolla ei päästy paikalle. Opeteltiin rengasta ja pöytää. Pöytä on aika helppo nakki, siinä tuskin ongelmia tulee. Rengas meni hienosti kutsumalla toiselta puolelta, mutta yhtäaikaa koiran kanssa kaikki hypyt on vaikeita, kun koira on koko ajan kädessä kiinni. Tuosta tulee varmaan vielä ongelma, kun se on niin namihullu, että se ei pysty irrottamaan nenäänsä mun kädestä. Siitä van miettimään vaihtoehtoisia palkkauskeinoja.

Pitäisi päästä kyllä useammin treenaamaan, ruskea vaatisi paljon enemmän toistoja, kuin mitä kerran viikossa ryhmätreeneissä ehtii tehdä. Ja muutenkin mä oon tottunut treenaamaan ensin esteet tosi varmoiksi, ennenkuin oon edes yrittänyt useampaa peräkkäin.

Otin eilen pihalla pari ohjausta ja markkeerausta, ja ihan hienosti meni. Jännä nähdä huomenna Paimiossa miten yhteistreeneissä menee, joko se jännitys alkaisi helpottamaan. Toivottavasti.

Perjantaina näillä näkymin ekat vepe-treenit, jee, ehkä. Eihän sitä tiedä jos ruskea yhdistää sen nomeen, kun on uimista ja dameja. Vai voiskohan jättää damit pois kokonaan ainakin aluksi ja treenata jollain muulla esineellä. Pistetään mietintään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti