perjantai 6. toukokuuta 2011

Nomea ja Agilityä

Eilen oltiin taas Paimiossa Salon seudun noutajien Nome-treeneissä. Vähän parempi fiilis jäi, kuin viikko sitten. Vauhtia oli hieman enemmän, mutta aivan kauhean hidas ruskea koira oli silti. Se oli taas jotenkin ihan ylirauhallinen, ja vähän mielistelevä. Makkarat jätin kotiin tällä kertaa tarkoituksella, ja ei siitä ainakaan haittaa ollut. Yritin innostaa ja kehua paljon, ja ehkä se vähän auttoi. En tiedä jännittääkö tuo muita koiria, vai sitä tilannetta. On jotenkin outoa kun se ei meinaa edes heitoista yhtään innostua, tuntuu että se ajattelee, ettei kuitenkaan saa hakea, niin ollaan nyt tässä. Auttaisko, jos se pääsisi enemmän hakemaan vai millä ihmeellä sen saisi vähän innostumaan. Kotona ja muutenkin yksin treenatessa sitä joutuu ihan komentamaan välillä kun meinaa lähteä noutoon ilman lupaa. En tiedä, jos joku tietää niin kertoo, kiitos.

Tänään oltiin pikaisesti treenaamassa vähän agilityä. Muutaman kerran A-estettä ja puomia, keppejä ja hyppyä. Kutsuminen kahden hypyn takaa onnistui pienen treenin jälkeen, ja otin hyppyä muutenkin vähän eri tavalla kuin tiistain treeneissä. Haluaisin kyllä kovasti edes pari estettä omalle pihalle.

Huomenna olisi tiedossa kamalan pitkä päivä. Seuran viralliset kisat, aamulla paikalle 6.30 ja toiveissa päästä lähtemään kotiin 21.00.
Onneksi sinne tulee kaikkia kivoja ihmisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti