keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Alkeiskurssilla taas

Ruskea koira oli varsin mallikelpoinen agilityn alkeiskurssilainen eilen. Opeteltiin puomia ja pujottelua, ja kerrattiin hyppyä ja A-estettä. A-esteelle loikkasi jo niin innoissaan, että pitää alkaa heti miettiä miten se mennään ylös osumalla kontaktiin samalla, alastulossa pysähtyy nätisti.
Puomilla tulee varmaan samoja ongelmia ylösmenossa. Alastulokontaktilla kun pysäytin, ei meinannu takajalat enää mahtua puomille. Keppejä mentiin ihan perinteisellä tyylillä, makkaralla huokuttelemalla. Harjanvarsien ostoon, ja pihalle treenamaan.

Yllättävää oli edelliseen kertaan verrattuna, että vauhtia ja intoa oli ihan eri tavalla. Hauska koira, siitähän saattaa vaikka tulla jotakin.

Toissapäivänä otin pihalla pari ohjausta dameilla. Ensin vein koiran kanssa damit, ja sitten lähetin eteen-käskyllä. Ruskea haki molemmat hyvällä vauhdilla ja innolla. Ihan eri tyylillä kuin viimeviikon nometreeneissä.
Mulla on muuten kohta aika hyvä apulainen tuohon treenaamiseen. Petra 3,5 v halusi välttämättä vielä viedä damit uudelleen, ja katsoi tarkkana vieressä miten lähetin koiran. Sitten vielä olisi halunnut heittää dameja, mutta lopetettiin siihen kun jäi into päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti