tiistai 8. syyskuuta 2015

Dina kisoissa ja vepetreeniä

Hienot kaksi rataa Dinalle sunnuntain kisoista, Ensimmäinen rata varsinkin oli tosi hyvä, lukuunottamatta puomin ylösmenokontaktia, vitonen siitä siis. Sijoituttiin kolmanneksi kuitenkin. Toisella radalla tuli pari pikkuvirhettä ja ylimääräistä estettä, mutta meillä oli niin kivaa ja Dina oli niin taitava, hyvä fiilis!

Naksun tokokurssi alkoi maanantaina, mutta Naksun tilalla oli treeneissä Dina. Tehtiin ensin paikkamakuita ja sitten yksin häiriötreeniä. Viereisillä kantillä treenattiin agilityä, joten oli Dinalle malko vaikeaa. Lisäksi järjestettynä häiriönä oli vielä muut ryhmän ihmiset. Dina istui sivulla ja aina kun vilkaisikin muualle, annoin suullisen palautteen ja kehuin heti kun taas katsoi minuun. Treeni oli Dinalle tosi vaikea, mutta se onnistui ja koira ylitti itsensä ja pysyi kontakstissa. Ihan huippua!

Tänäänn vepetreeneissä Raiviotien rannassa. Kova tuuli ja aallokko, aallot suoraan rantaa kohti. Tehtiin ensin veneen hakua pitkällä irtoköydellä, pari toistoa ja hyvin meni. Vientiä pari toistoa, ekalla kerralla hirveä into veneelle, hyvä kun sain pidettyä kiinni, ettei karannut. Toinen toisto niin että vene ei käynyt rannassa välillä ja vei silti yvin. Tämä testi mielessä, että hiipuuko into kun vene ei lähde, vaan onkin jo valmiiksi ulapalla. Vielä kolmas kierros ja veneestä hyppy irtoköyden perään niin, että olin itse veneessä. Älyttömän hyvin hyppäsi ja ui rantaan. Vielä hukkuva kun treenataan kuntoon niin on koevalmis koira.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti