perjantai 28. elokuuta 2015

Monenlaista treenailua

Ei ehdi millään kirjailla kaikkia treenaamisia tänne. Vepetreeneissä oltu aina, kun ehditty ja tulostakin näyttää tulevan. Naksun tavoite saavutettu, eli kiire uida veneelle on valtava. Viime treeneissä haki lelua ja köyttä veneestä. Kohta on hyvä jättää vepe tauolle Naksun kanssa.

Dina on myös edistynyt ja on nyt tehnyt muutaman kerran veneen hakua lyhyellä matkalla, veneen paino ei enää haittaa uimista niin paljoa kuin ennen ja nyt voisikin jo pidentää matkaa. Vienti sujuu ihan hyvin, siinäkin pitää saada matkaa lisää. Hyppyä ei ole tehty enää pelkästään, sen se osaa. Hukkuvan kiertämistä on tehty pari kertaa, lisää treeniä siihen ja ensi kesänä soveen. Muutama treenikerta toivottavasti vielä jäljellä vepeä, sitten siirrytään Dinan kanssa kokonaan agilityyn ja rallytokoon. Dinan kanssa käytiin pitkästä aikaa agilitytreeneissä ja olipa kiltti koira, paikkan mun ohjauskämmäilyt hienosti ja teki niin kuin piti. Ilmoitin taas kisoihinkin.

Viime treeneissä sain jonkun ahaa-elämyksen tuon rallytokon seuraamisen kanssa ja eri käskyllä tulee paremmin mukana, kun kumoikaan ei vaadi itseltään oikeaa seuraamista. Pitäis joskus kokeilla oikein kisaamistakin!

Naksu kävi lampaita katsomassa ja pääsi kokeilemaan vähän paimentamista. Ei se touhu paljoa paimentamiselta näyttänyt, kuin ehkä pienen hetken, mutta rohkea koira se on. Mua vähän hirvitti, kun ne lampaat tuijotti ja näytti hyökkäävän kimppuun, mutta Naksupa tuijotti takaisin ja sai lampaat liikkeelle. Hauskaa tuokin on!

Yhdessä pentunäyttelyssä pyörähdettiin näytillä. Ainoa oman luokkansa urospentu eli 1. ja sai kp:n, mutta hävisi nuoremmalle urokselle. Hieno arvostelu, jossa luki mm. tehokkaat liikkeet. Ei muuten tarvi sipsutella tuon kanssa, on sen verran pitkä ravi!

Naksun tokoilut edistyy. Kotona on treenattu ohjatun alkeita, ruutua ja merkin kiertoa. Tottakai myös seuraamista ja kaukoja. Ja paljon muutakin. Se on hauska pentunen, innostui valtavasti, kun pääsi tekemään muutaman esteen agilityä. Naksun alkeiskurssi alkaa ensi viikolla ja tokokurssi seuraavalla. Tuon koiran kanssa on niin huippukivaa treenata!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti