torstai 17. syyskuuta 2015

Nyt on treenattu

Edellisen päivityksen jälkeen on treenattu about joka päivä jotakin, ja siis ohjatusti, kotonahan me treenaillaan aina päivittäin.

Keskiviikkona viime viikolla siis olin ensimmäistä kertaa Saijan treeneissä. Olipa kivaa, Saija kehui Dinaa kovasti ja onhan se aika kiva, on aika kuuliainen eikä tahallaan mene väärin, vaan vika on aina minussa. Perjantaina olikin luvassa lisää aksaa, sillä kasvattaja oli järkännyt meille treeniviikonlopun. Perjantaiaamuna aloitettiin agilityllä taas Saijan opissa. Ensin oli vuorossa pennut, joiden kanssa tehtiin pientä hyppy-putki treeniä. Naksu on niin hyvä ja nopea ja innokas, ihan loistopentu. Tehtiin myös kääntymistreeniä vähän ja taisin vahingossa koikeilla vastakäännöstäkin sen kanssa.
Dinakin treenasi. Koiralla ei ole ongelmia ja ohjaajakin taisi osata jotakin, koskakohan tästä pudotaan maanpinnalle!? Dinalle otettiin keskiviikkona käyttöön muurin palikka puomin ylösmenolle, joutuu siis osumaan kontakaktille, että pääsee palikan yli. Toivottavasti se auttaa. Kisoihin pitäisi mennä.

Illalla jatkettiin tokolla. Naksu teki ohjatun alkeita namikipoilla, se sujuu aika hyvin. Seisomaan jäämistä treenattiin myös ja tietysti paikkamakuuta. Naksu on niin kiva, tehdään mitä tahansa. Dinakin pääsi vähän tekemään ryhmätreeniä, meni oikein hyvin.

Lauantaina meillä oli paimennuspäivä. Naksu pääsi kokeilemaan taitojaan. Laidun oli kamalan iso ja tuntui, että siellä me vaan käveltiin lauman perässä. Ei kovin kivaa, onneksi lampaat kuitenkin kiinnostavat.



Sunnuntaina oli treenien aiheena peltojälki. Heinä pellolla oli melko pitkää, mutta onnistuttiin kuitenkin jäljestämään. Naksu oli ihan tasollaa, eli kun ei ole treenattu paljoa, kiire oli kova. Nenä oli kuitenkin maassa, mikä ilahdutti. Dina oli hyvä, älyttömän hyvä.


Maanantaina taas tokoa, nyt Naksun vuoro. Ohajttua taas namikipoilla, kapulan pitämistä ja sitä seisomaan jäämistä. Tietysti taas paikkamakuuta, mokasin itse hienon makuun kaivamalla nameja taskusta väärässä kohtaa..

Tiistaina vepekauden päätös. Molemmille veneelle uintia, Dina vei samalla, Nakke vaan ui. Dina teki myös veneen hakua. Kausi ohi, nyyh!

Tänään jatkuu Naksun agilitykurssi, kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti