tiistai 11. elokuuta 2015

Agilityä, vepeä, tokoa..

Agilitykisoissa reilu viikko sitten Dinalla kaksi rataa. Treenattu ei siis ole, paitsi Sandran treenit pihalla. Matkalla kisapaikalle kävin pikaisesti kentällä kokeilemassa vieläkö koira osaa pujotella, ja muistuttamassa kontakteilla pysymisestä. Pahimmat virrat jäi onneksi kentälle. Ensimmäinen rata meni ihan mallikkaasti, itse ohjasin huonosti ja yksi rima putosi. Kepeillä jäin myös liian kauas ja koira kääntyi takaisin.
Toinen rata oli niin hieno! Tyhmä ohjaaja tosin ohjasi yhden kiellon toiseksi viimeisellä esteellä... Ihan vaan hiukan harmitti, olis ollu nousu kakkosluokkaan, mutta ei niin ei. Lisää kisoja siis ja ehkä vähän treenejäkin.



Vepeilty on taas niin paljon ettei kaikkea muistakaan. Veneenhakua aloitettu nyt Dinan kanssa, ensin irtoköydellä ja pienellä painolla ja nyt kerran jo kiinteälläkin köydellä koko painolla lyhyt matka. Hukkuvaakin on pari kertaa tehty. Alkaa olla pelottavan lähellä soveen valmis koira...

Naksu on jatkanut vepeilyä kuten aiemminkin, eli hakemalla herkkupurkkia veneestä. Into veneelle uimiseen on kova, täytyy muistaa malttaa mielensä ja treenata tarpeeksi vähän.

Naksun kanssa on tokoiltu kotona jonkin verran ja on se hauska pieni poika. Viikonloppuna olisi ohjelmassa aussiyhdistyksen järkkäämä tokokoulutus. Toivottavasti sieltä saadaan apua ja vinkkejä treenaamiseen.






Lauantaina oli myös Naksun ensiesiintyminen näyttelyssä. Hienosti esiintyi ja varsinkin liikkumiseen olen erityisen tyytyväinen. Sijoitus ei kovin kummoinen, mutta kokemus hyvä.



2 kommenttia:

  1. Kiva että löytyi teidänkin blogi! Huomasin että olit liittynyt lukijaksi ja sitä kautta eksyin tänne :) Kohta saatte niitä tokokuvia, suurin osa on jo latautunut kuvakansioon mutta kymmenisen vielä puuttuu..

    VastaaPoista