maanantai 5. tammikuuta 2015

Ekat kisat

Ekat kisat takana. Jännitti aika paljon, mutta selvisin kuitenkin. Aamulla käytiin metsälenkillä vähän purkamassa ylimääräistä energiaa, jotta kisoissa olisi vähän helpompaa. En osaa sanoa auttoiko vai ei, vauhtia ja virtaa riitti kyllä kisoissakin.

Eka rata oli hyppyrata, jossa oli pari ansaa. Koira karkasi lähdössä ja koko rata oli jotenkin hankalan tuntuista, pujotteluun ei osannut mennä, mutta muuten kai oltiin samalla radalla ja ei osuttu ansoihinkaan.
Toinen rata oli hieno, olen todella tyytyväinen siihen. Yksi harmillinen rima alas ja keinun ylösmenokontakti jäi tekemättä. Kuunteli hyvin, pysyi lähdössä ja kontaktit oli hyvät.
Kolmas rata alkoi vähän miten sattuu ja yksi rima putosi, keinusta selvittiin ilman virheitä, mutta kepeille en oikein ohjannut ollenkaan ja siitä kielto, muuten ihan ok rata. Kaikilla radoilla oli hyppykorkeus 60 cm, mitä ei olla juurikaan edes treenattu, pitäis muistaa treenata korkeammilla hypyillä välillä.

Kokonaisuutena ihan superhyvin ekoiksi kisoiksi. Tuon koiran kanssa kun saa jännittää sitä kaikkea oheistakin, mutta hyvin meni kaikki lähtemiset ja maaliintulotkin. Seuraavia kisoja miettimään sitten. Jee!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti