maanantai 19. tammikuuta 2015

Eka nolla!

Sunnuntaina ATT:llä kisoissa. Jännitin taas, mutta vähän vähemmän. Att:n hallilla on ihanat lähtö ja maalikarsinat, joten niitä ei tarvinnut jännittää. Aita ei ole kovin hyvä, pelkkä harva lauta-aita, joka on aika matala ja siitä näkee läpi, tämä tulikin yhdellä radalla huomattua.

Eka rata oli aika helppo, ei mitään ihmeellistä kunhan muisti juosta. Radalta tulikin nolla ja vielä voitto, hienolla ajalla.
Toinen rata olikin jo vähän kinkkisempi, mutta sitä ei kovin pitkälle pääästy, kun ensin koira karkasi lähdössä ja sitten karkasi puomilta, lopetettiin siihen, vaikka olikin nolla siihen asti. En tiedä jääkö noista mitään koiran päähän, jää nähtäväksi. Lähdöt on meillä jotenkin vaikeita, en uskalla tehdä niin kuin treeneissä ja sitten yrittää karata.
Kolmas rata hyppäri, ihan ok alku, pysyi lähdössä, sitten ohjasin hulimattomasti ja vali ties mihin. Kepeille liian vauhdilla väärin, hankalalta tuntunut hyppykuvio hyvin ja sitten putken suulla täyskäännös ja aidalle haukkumaan. Putken suun ja aidan välissä oli n. puoli metriä ja heti aidan takana pari sheltttiä räksyttämässä. Tuli kuitenkin pois ja jatkettiin rata, loppuradalla vielä yksi oma kämmi, mutta hieno rata muuten.

Kokonaisuutena ihan super. Vieras halli, ei niin hyvät aidat, yleisö heti aidan takana ja vähän panikoiva ohjaaja. Ja me tehtiin meidän ensimmäinen nolla!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti