maanantai 22. elokuuta 2011

Sove hyväksytty 97p.

Jee!! Läpi meni niin että vilahti. Vähän jos olisin ajatellut, niin olisi ollut mahikset täysiinkin pisteisiin, mutta aivan sama, kun tuli hyväksytty tulos.

Eka liike. Veneestä hyppy ja rantaan uinti, 50 m. Koira ihan innoissaan veneeseen, eka käskyllä hyppy, kuten aina ja hienosti porttien keskelle rantaan. Täydet 25 p.

Toka liike. Esineen vienti veneeseen 30m. Menin itse veneeseen, apuohjaaja lähetti. Kutsuin koiraa, kehuin vielä kun lähti hyvin, ja vielä vahvistin tuo käskyllä kun oli pari metriä veneestä. Käskyjä kun on käytettävissä kuusi per liike, niin samapa noita on käyttääkin. Luovutus hyvä, heitin esineen palkaksi. Täydet 25 p.

Kolmas liike.Veneen haku 30 m. Apuohjaaja veneeseen, ennen portteja vähän houkuttelua. Liike alkaa, apuohjaaja kutsuu kerran, lähetän koiran, lähtee hyvin ottaa köyden, kutsun vielä kun kääntyy tulemaan. Tulee hyvin mutta ennen portteja arpoo kummalta puolelta porttia tulee, tässä vaiheessa olis ollut vielä vara liikkua itse alkeleen verran, olis saattanut korjata, mutta toisaalta aivan sama, yksi miinuspiste eli 24 p.

Hyväksytty tulos siis jo tässä vaiheessa. Neljäs liike. Hukkuvan pelastus, 30 m. Hukkuva putoaa veneestä, minä hölmönä jään odottamaan tuomarin lupaa, kun yhtäkkiä muistan, että hukkuvaa piti lähteä pelastamaan heti, eikä odotella lupia. Koira hakee hukkuvan oikein loistavasti. Hölmö ohjaaja vaan seisoo just samassa paikassa ,kuin edellesisessäkin liikkeessä, ja koira vie hukkuvan pari metriä portin ohi. Taas olisi ollut varaa liikkua vahän ja kutsuakin. 23 p. Mutta yhteensä siis 97 pistettä sadasta mahdollisesta, ja pistettä vaille kokeen paras koira! Ihan mahtavaa!

Tämän kesän tavoite saavutettu, ja koe meni niin paljon paremmin kuin uskalsin edes ajatella. Haaveissa olisi saada vielä koepaikka tälle kesälle, voisi yrittää alokasluokasta ykköstulosta. Tänään kuitenkin treeneihin, ruskea saa tehdä jotain tosi kivaa, vaikka sen mielestä tuolla kokeessakin oli tosi kivaa. Ja pullaa treenikavereille, ja isot kiitokset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti