keskiviikko 17. elokuuta 2011

Kenraali

No niin, menin sitten kuitenkin eilen treeneihin. Toivottavasti en pilannut ihan kaikkea... Mustiolla, aika tyyntä, sadetta. Kissanruuat purkissa.

Ekalla hyppy veneestä ja rantaan. Hyvin meni, niinkuin aina, tuota ei tarvitsisi edes harjoitella. Toisella vienti. Vettä satoi aivan saavista kaatamalla. Olin itse veneessä, lähti ensin, mutta kääntyi takas, lähti uudelleen ja kääntyi taas. Kolmannella lähti tulemaan ja sitten tulikin hyvin. Masennus. Onko meidän vienti nyt näin huono, ja miksi? Oliko kelissä vika? Varmaan vähän sekin, matkakin oli melkoinen, kun poiju oli tainnut vähän liikkua. Voi kökkö, ainoa hyvä puoli, että kokeessa vienti on ainakin paljon helpompi kuin tämä oli.
Kolmannella hukkuva, ei kovin hyvin sekään, en edes muista enää mitä se teki. eikun joo, se kävi hukkuvan luona ja meinas tulla takas, toisella käskyllä toi. Otettiin vielä toinen lyhyellä matkalla, ja hukkuva kutsui ja innosti. Meni hyvin.

Näillä eväillä sitten sunnuntaihin. En yhtään tiedä mitä odottaa. Onneksi agility alkaa taas parin viikon päästä, niin voidaan vaivihkaa vaihtaa lajia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti