tiistai 30. elokuuta 2011

Lisää treeniä

Sunnuntaina ylimääräiset treenit Björnvikissä. Uusi ranta, vanhat palkat, helppo keli.

Ensin hölmö ohjaaja luuli koirastaan liikoja, ja koitti laittaa sen viemään vierasta esinettä, vieraalle ihmiselle, täydellä matkalla. Eihän se onnistunut. tietenkään, eihän se osaa vielä. Pöljä ohjaaja. No sitten matka lyhyemmäksi, vieras ihminen kutsuu kovasti, johan toimii. Sama uudelleen. Ihan hyvä.

Toinen kierros. Oman veneen tuonti. Menin itse koiran kanssa veneeseen, matkaa ehkä joku 30m. Hetin köyden, ruskea hyppäsi ja veti meidät rantaan, korjasi jopa suuntaa, että tuli porttien väliin. Toinen vielä, mutta pelkällä köydellä, vene ei siis seurannut. Oli kivaa.

Maanantaina Mustiolla. Samat palkat ja systeemit, helppo keli.

Eka kierros taas vientiä. Nyt viisas ohjaaja otti heti lyhyemmän matkan ja vieras ihminen kutsui heti kunnolla. Pari helppoa toistoa, hyvä hyvä.

Toinen kierros. Avoimen liike, toisen veneen tuonti. Olin itse koiran kanssa veneessä. Hieno loikka käskyllä, toinen vene mukaan ja rantaan hienosti. Varmaankin Ruskean lemppari liike, saa ensin hypätä, sitten köysi heitetään ja sit rantaan herkuille.

Ja sokerina pohjalla. Koepaikka! 11.9. kokeeseen. Päästiin varasijalta kokeeseen, ja vieläpä näin pitkällä varoitusajalla. Jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti