keskiviikko 5. syyskuuta 2018

Pentuja, mejää ja tietysti agilityä!

Vihdoin päästiin Naksun ja Nitron pentuja katsomaan ihan livenä! Todella tasainen pentue ja niin ihanat ja reippaat pennut. Kaikki kiipeilivät sylissä ja leikkivät ja painivat. Omaksi suosikiksi valikoitui bluemerleuros "Tuisku". Hauska nähdä mitä näistä riiviöistä isona tulee, toivottavasti nähdään usein!

"Tuisku"

"Rolle"

Söpöläinen "Pongo"

Oma lauma on taas päässyt vähän lenkkeilemään, kun kelit on vähän viilentyneet. Treenattu on tosi laiskasti yhtään mitään, paitsi Solo Sandran kanssa on aloittanut viikottaiset agilitytreenit ja me tietysti Naksun kanssa jatketaan Saijan treeneissä.

Solo on pari kertaa kokeillut verijälkeä. Ensimmäinen melko tuore jälki onnistui ihan hyvin, Soloa jännitti aika kovin tuoreen veren haju, mutta suoriutui kuitenkin ihan kohtalaisesti. Toinen yritys meni ihan pieleen. Jälki oli yön yli vanhentunut ja kun vein ennen jäljestystä palkkapurkin jäljen päähän, Solo sai nopeasti jäljestyksen aloitettuaan siitä vainun ja oli ilmavainulla menossa vaan palkalle ja jälki unohtui kokonaan...




Naksun kanssa kisattu joitain startteja elokuussakin, viimeksi Nummelassa, jossa yksi rata oli ihan ok, itse ohjasin vähän huonosti. Pari muuta rataa Naksu ei enää jaksanut muistaa kontakteja ja niiltä lähdettiin kesken pois. Vähän treeniä taas ja sitten kisaamaan. Piirinmestaruuskisat seuraavaksi.

Koiranetin ja Kitun yhteys ei ole tänä vuonna oikein toiminut, mutta kisakirjamerkinnät näyttää minusta ihan hyvältä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti