lauantai 21. helmikuuta 2015

Vko 8 treenit ja Naksu

Tiistaina treeneissä oli kamalilla kierroksilla oleva koira. Oli jo hallin ulkopuolella kovin harmostunut. Alussa kun yritettiin treenata, ei pysynyt lähdössä millään, kesti tosi kauan päästä edes paria estettä. Kun päästiin liikkeelle Dina haukkui paljon enemmän kuin normaalisti ja kävi edelleen melko kuumana. Saatiin me sentään vähän jotain tehtyä. Toisella kierroksella jo vähän paremmin ja tuntui paljon sujuvammalta, sokkarit toimii, kun vaan uskaltaa nitä tehdä.

Keskiviikkona hyvät treenit, tehtiin aika vaikeaa rataa pätkissä ja alun turhan irtoilun jälkeen menikin ihan kivasti.Pohdittiin myös keinoja puomin ylösmenon opettamiseen ja visainta olisi varmaan opettaa se kehikoll. Rautakaupasta siis putkea ostamaan ja askartelemaan.

Torstaina käytiin vielä viimeisen kerran pentusia katsomassa. Kohta ne alkavat muuttaa omiin koteihin, ja viikon päästä lauantaina meille muuttaa Naksu!


Naksu on myös aussie ja samalta kasvattajalta kuin Dina. Naksu on red merle uros, joten ei tarvinnut blogin nimeäkään lähteä vaihtamaan, eli ruskeissa pysytään. Naksun lajeina tulee aluksi olemaan jälki ja toko, ja tuskinpa se välttyy agilityltäkään millään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti