sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Toko SM

Pikkuhiljaa toivuttu pienestä pettymyksestä SM-kisoissa. Koe alkoi niin hyvin, vire oli tosi hyväja pahimmat paineet saatiin purettua ennen ensimmäiseen kehään menoa. Ruutu tosi hieno, ei valittamista, kaukoissa vilkuili vähän viereiseen kehään ja siksi pari lisäkäskyä. Seuraaminen tosi hyvää.

Ruutu 9
Kaukot 7
Seuraaminen 9
kok. vaik. 10

Kerkesin palkaamaan repusta koiraa ennen seuraavaan kehään menoa ja edelleen hyvä fiilis.
Selvästi tiukin tuomari tässä kehässä, koska en muista mistä nuo pistevähennykset meni, paitsi istumisessa varmaan liikutti jalkoja, kun kiersin taakse. Nouto nollaksi, karkasi jo heitosta kapulan perään. Meidän paras liike... palautti kyllä upeasti.

Estehyppy 8,5
Nouto 0
Liikkeestä istuminen 8,5
kok. vaik. 8

Nopea palkka tähänkin väliin ja kolmanteen kehään. Luoksetulo ja merkinkierto hienot, tuli suoraan sivulle molemmat. Seisomisessa liikkui, siksi vain 6.

Luoksetulo 10
Merkin kierto 10
Seisominen 6
kok. vaik. 9.5

Paikkista jouduttiin vähän odottelemaan. Ihan hyvällä mielellä noudon nollasta huolimatta. Yllätys oli, kun tuomari heti kun jätettiin koirat pyysikin kytkemään koiran. Naksu hiipi perään, en tiedä miksi, liekö liian jännää siellä muitten välissä.

Paikkaistuminen 0
kok. vaik. 9

yht. 213,75

Harmitti aika vietävästi. Ei sitä liian usein saa kymppejä ja ysejä kokeessa ja sitten mokaa helpoimpia liikkeitä. Mutta nyt suunnataan katse kohti voittajaa ja treenataan se kuntoon syksyyn mennessä. Sitten kokeilemaan kisaamista siellä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti