sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Kaikenlaista treeniä ja kisoja

Ahkera treenaaminen on alkanut tuottaa tulosta. Naksu osaa pujotella!


Myös keinu sujuu jo itsenäisesti, eli kaikki esteet on nyt hallussa. Ei kai muuta kuin kisaamaan sitten vaan, ensimmäiset ilmoittautumiset on jo tehty. Treenattavaa kyllä vielä löytyy, Naksu on sellainen liihottelija ja sitä pitäisi saada enemmän pysymään käsissä. Irtoaminen sen sijaan sujuu kyllä..

Tokossahan meidän ei pitänyt kisata, kuin vasta kesällä ja voittajassa, mutta kun tuli mahdollisuus päästä SM-joukkueeseen, niin päädyin pysymään vielä avoimessa. Ilmoitin sitten kokeeseenkin, vaikka treeniä ei paljoa alla ollutkaan, muutama hassu kerta. Kotona tietysti koko ajan tehdään kaikkea pientä. Mutta olihan koe! Lähdin kokeeseen tavoitteena tehdä hauska koe ja päätin, että teen kaikkeni, että Naksulla on kivaa, vaikka mitä tapahtuisi. Ja hauskaa olikin, niin hieno suoritus ja hyvä fiilis, jota ei latistanut edes pari nollattua liikettä, eikä se, että 300 pistettä oli ihan pirun lähellä.


Tuossa videossa liikejärjestys on:

Seisominen suraamisen yhteydessä 0 (mietti selvästi pitikö istua vai ei)
Merkin kierto  9,5
Ruutu 0 (vähän oli takajalat ulkona, enkä saanut korjattua)
Istuminen seuraamisen yhteydessä 9,5
Luoksetulo 9,5
Noutaminen 9 (oli melko riehakas räyh, kun otti kapulan)
Estehyppy 9 (hau, kun siirtyi edestä sivulle)
Seuraaminen 9,5, :)
Kaukokäskyt 10!


Viime vuoden tulosten perusteella saatiin Naksun kanssa pino pokaaleja. Naksu oli Nu-Pun koiraklubin vuoden 2016 Tokokoira, Rally-tokokoira ja Rally-tokomestari!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti