keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Pelkkää kaahausta

Ne epikset mihin viime kerralla oltiin menossa, oli aika surkeaa katsottavaa...  Möllirata oli melko vaikea putkiansoineen ja muurin takaakiertoineen, Dina karkasi putkeen useamman kerran. Mentiin vielä kahden mölliradan jälkeen myös kisaavien rata, ja siinä oli jo joitain ihan hyviäkin pätkiä, varsinkin pujotteluun olin tyytyväinen.

Kisojen jälkeen käytiin parin tunnin metsälenkillä puhaltelemassa harmitusta pois. Dinalla oli leikkikaverina Laku mukana.

Treeneissä keskiviikkona osuttiin taas putkeen tai sen väärään päähän. Sain tosissani vääntää, että sain vietyä koiran putken oikeaan päähän. Seuraavaa ryhmää kouluttaessani vasta tajusin miten se olisi kannattanut alunperinkin ohjata, harmi kun en päässyt sitä enää kokeilemaan.

Sunnuntaina olin järjestämässä Lägin kisoja , uusi halli on saanut lämmityksen ja olipas aika mukavaa. Kyllä siellä kelpaa treenata.

Tänään viikon tauon jälkeen treeneihin, saapa nähdä kuinka pieleen nyt menee. Pihalla oon yrittäny pyöritellä tuota, ettei menisi pelkäksi kaahaamiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti