keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Treenattu on...

Päiväkirja laahaa pahasti perässä.

Palataan siis viime viikon maanantaihin, ja vepe-treeneihin. Treenikaverin rannassa hukkuvaa, hyvä teema sen kokeen jälkeen. Otettiin monta toistoa lyhyellä matkalla, damia vaihdellen. Välillä dami oli vähän piilossa ja "väärässä" kädessä, mutta hyvin löytyi kuitenkin.

Tiistaina agilityä. Tehtiin putkea ja rengasta, ja kolmen hypyn kaarretta idealla, että koira irtoaisi. Ihan jees, hauskaa oli.

Torstaina vepe-tuttujen kanssa nomea. Tehtiin hakuruutua ja markkeerauksia. Haku oli melko hyvä. Markkeerauksissa kakkoset ihan pieleen, ei muista. Täytyy kysyä joltain viisaammalta neuvoa niihin.

Sunnuntaina ylimääräiset vepe-treenit, ja tuhoontuomittu idea. Pöh. Ajatus oli harjoitella porttien väliin tuloa, mutta ei siitä oikein mitään tullut. Parempi ehkä vaan unohtaa koko sunnuntai.

Eilen tiistaina oman ryhmän treenit. Pikaiset kaksi kierrosta Mustiolla. Ensin oman veneen tuonti. Muuten ihan hyvä, mutta hyppäsi ihan veneen viereen ja otti köydestä kiinni tosi läheltä. Köysi ei ollut kiinni veneessä, vaan oli mulla kädessä, joten vaihdoin ja otin toisesta päästä köyttä kiinni.
Toisella kierroksella vientiä, idealla että koira lähtisi veneelle ilman että veneestä kutsutaan, ja kun lähtee, tulee veneestä vahvistus kutsu tai kehu. Kolme toistoa, ja meni tosi hyvin. Viimeisellä kerralla kolme hanhea lensi yli. ja ruskea yritti kovasti veneessä olijoille vinkata, että tehkää jotain, tuolla lentää paisteja. Teki pienen ympyrän siinä, ennenkuin malttoi tulla palkkapurkin kanssa rantaan.

Melko ahkeraa touhua, voisi sanoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti